fbpx

Blog

octombrie 6, 2022

Claritate în Fericire…

Ani și ani la rând auzim din toate sursele vorbindu-se despre Fericire… Scriitori au scris și descris Fericirea sub mii și mii de forme… Dar cum știm că Fericirea a ajuns și pe strada noastră?Mergem pe stradă și de multe ori vedem oameni nefericiți… cum știm că sunt nefericiți? Pentru că li se poate citi pe față…
septembrie 29, 2022

Rătăcirea scoasă de sub preș…

Ai avut momente când te-ai simțit pierdută în viață? Poți lua un pix și o hârtie și caută să descoperi cât de Rătăcită ai fost/ești. Cu întrebările de mai jos poți afla ce nu te lasă să îți aduni energia de pe drumuri și să îți găsești Calea Vieții…
septembrie 29, 2022

Programul Perfecțiunii…

Atât de mult ne dorim de-a lungul vieții să fim Perfecți… Adică să avem relația perfectă, casă perfectă, serviciul perfect, prietenii perfecți, părinți perfecți, copii perfecți… Dar de unde vine această Perfecțiune?
septembrie 14, 2022

Suferința scoasă de sub preș…

Aici o îți las 7 întrebări despre Suferință... Ia un pix și o hârtie și găsește sursa Suferinței tale... Și poți schimba traiectoria... Fă ceva cu viața ta... Poți să ieși din Suferință... Depinde doar de ține... 😊
septembrie 14, 2022

Curățare în Amintiri…

Cât de mult iubim Amintirile? Unde păstrăm Amintirile? Ce sunt Amintirile? Am poate mai bine de un an de zile de când particip la zile onomastice, anumite reuniuni de familie, evenimente… unde ascult Amintiri.
august 29, 2022

Despre Uitare…

Și toată viața ta va fi un continuu drum magic de elev-maestru-elev. Adică, ai fost “elev” care a adunat foarte multă experiență, apoi devii “maestru” pentru cei care caută priceperea ta, dar în același timp ești și din nou “elev” care învață sub ce formă să dea informația celor interesați.
august 17, 2022

Programul Rătăcirea…

Broscuța Rătăcită...De câte ori nu te-ai simțit în viață rătăcit și fără nici un tel? De câte ori nu te-ai lăsat încărcat de toată suferință prin care treci sau ai trecut? De câte ori nu ai crezut că este fără sfârșit această Rătăcire și că nu-ți vei găși niciodată menirea în viață? De câte ori nu ai fost că o frunză în vânt care se rostogolea fără rost?
august 1, 2022

Programul Suferința…

Cât de mulți dintre noi, nu s-au pus în situații de Suferință de-a lungul vieții? Vorbeam ieri cu o ființă dragă mie, cu care lucrez îndeaproape, și-mi povestea cum se trezește noaptea pentru a caută pe facebook mesaje care să îi confirme starea în care este.
iulie 25, 2022

Hoţia scoasă de sub preş…

Ţi-ai pus vreodată întrebări despre hoţie? Auzim atât de des în jurul nostru cuvântele „hoț/hoție” și imediat credem că noi suntem onești și nouă nu ne revine acest cuvânt... Dar ia gândiți-va puțin de cât timp vă furați tinerețea, fără să puneți în practică vreodată ceea ce iubiți?
Hoţia scoasă de sub preş…
Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Prin utilizarea acestui site web sunteți de acord cu Politica noastră de protecție a datelor.
Citește mai mult